MN Rør- og Totalentreprise

Nyhed


Ribe Jern Holding køber sig ind i MN Rør- og Totalentreprise Dato. 10-02-2016

Pressemeddelse

Montagefirma udvider ejerkredsen med ambition om tredoblet omsætning

Den Esbjerg-baserede virksomhed MN Rør- og Totalentreprise står over for en spændende udvikling efter at ejerkredsen bag Ribe Jernindustri - i form af selskabet Ribe Jern Holding - har købt sig til aktiemajoriteten. 

MN Rør- og Totalentreprise, der beskæftiger sig med montage af fjernvarmerør, er kommet styrket ind i 2016 med såvel frisk kapital som friske kræfter i forbindelse med udvidelsen af ejerkredsen og bestyrelsen. Udvidelsen betyder nemlig, at der nu er ressourcer til den ambitiøse vækstplan, der er lavet i forbindelse med de nye ejeres indtræden. 

Det var derfor også det store smil, der var fremme, da virksomhedens stifter og administrerende direktør, Michael Nissen, præsenterede såvel planen som den udvidede bestyrelse og ejerkreds for medarbejderne i fredags.

Som Michael Nissen forklarer: ”Vi er i en branche, hvor der rent ud sagt er fuld knald på. Der er derfor ingen af folkene, som kommer til at kede sig, og de kan også glæde sig til mange nye kollegaer, når bestyrelsens plan om at tredoble omsætningen på tre år skal føres ud i livet.”

Virksomheden er allerede aktiv mange steder i Region Syddanmark og Region Midtjylland og planen er, at virksomhedens popularitet blandt varmeværkerne også skal udvides til resten af landet.

Kim Baarsøe, der er en del af holdet bag Ribe Jernindustri, har i det forgangne år også været bestyrelsesformand i MN Rør- og Totalentreprise. 

”Jeg så med det samme et potentiale i MN, som vi gerne ville støtte op om fra holdet bag Ribe Jernindustri. De væsentligste synergier ved dette opkøb skabes ikke mellem selskaberne men derimod gennem den personkreds, der er placeret bag Ribe Jernindustri. Vi er overbevist om, at vi har det helt rigtige hold på plads til at udvide forretningen i det tempo, vi forudser. Ligeledes vil MN også få tilført nye produktområder allerede i år.” fortæller Kim Baarsøe.

Han afslutter: ”Vi har for at sikre kompetencer nok til væksten allerede ansat en projektdirektør og jagten er gået ind på nye smede og montører”.

TILBAGE