MN Rør- og Totalentreprise

Nyhed


MN Rør- og Totalentreprise fortsætter ekspansionen Dato. 15-02-2017

PRESSEMEDDELELSE
Esbjerg, den 15. februar 2017

MN Rør- og Totalentreprise fortsætter ekspansionen

MN Rør- og Totalentreprise har pr 1. marts 2017 overtaget den Koldingbaserede virksomhed Dansk Energi Rør. Som en del af den fortsatte ekspansion i MN Rør- og totalentreprise har det været et naturligt skridt med dette opkøb. Med denne udvikling i MN Rør- og Totalentreprise står vi stærkere rustet i markedet såvel på kompetencer som geografisk, og derved kan vi i samarbejde med vores kunder fortsætte den gode udvikling af vores kerneopgaver. 

Direktør i MN Rør – og Totalentreprise, Michael Nissen udtaler:

”Vi får med købet af Dansk Energi Rør udvidet vore eksisterende team af smede med yderligere kompetencer, ligeledes får vi et par dygtige ledere med, som kender branchen.”

”Vi kan med denne udvikling i MN Rør - og Totalentreprise fortsætte vores ambition om at bygge på vores rådgivningskompetencer og ikke mindst vores montagekompetencer.”

Michael Nissen hilser Dansk Energi Rørs kunder, medarbejdere og leverandører velkommen i MN Rør- og Totalentreprise.

Direktør i Dansk Energi Rør Jens Peter Buhl supplerer:

”Jeg er glad for at vi er blevet en del af MN Rør- og Totalentrepriseholdet, for det giver nogle nye muligheder for mine medarbejdere og jeg.”

"MN Rør- og Totalentreprise er en seriøs og kompetent spiller på markedet og den videre udvikling af dette firma, vil jeg gerne være en del af.” 

Bestyrelsesformand i MN Rør- og Totalentreprise Kim Baarsøe tilføjer:

”Vi er glade for at kunne byde de dygtige medarbejdere i Dansk Energi Rør ve-kommen i MN Rør- og Totalentreprise. Deres kultur og tilgang til forretningen, kan vi spejle os i og derfor mener vi, de vil passe godt ind i vores aktiviteter.”

”Opkøbet ser vi som en naturlig del af vores strategiske udviklingsmål, for at etablere os solidt i det nationale marked. Vi har i ejerkredsen i MN en ambition om at være landsdækkende indenfor få år. Opkøbet er herfor første skridt i denne ambition. Vi har i forbindelse med opkøbet udvidet ejerkredsen i MN således at tidligere indehaver af Dansk Energi Rør, Peter Buhl, fremover vil have en ejerandel af selskabet. Dette er vi er glade for i den eksisterende ejerkreds, da vi herved står endnu stærkere i branchen med Peters mange års erfaring."

For flere informationer: Kontakt bestyrelsesformand i MN Rør og Totalentreprise Kim Baarsøe på telefon 28 10 53 34.

TILBAGE