MN Rør- og Totalentreprise

Rådgivning

Rådgivning - vores kompetenceområde nr. 1

Selvom vi årligt gennemfører omkring 500 projekter, er ikke to sager ens. Hos MN Rør- og Totalentreprise ApS benytter vi derfor følgende kvalitetssikring:


• Alle sager oprettes straks i MN Kalkulation og følges herfra. Det handler bl.a. om tid-, ressource- og materialestyring, der alt sammen indscannes og gemmes elektronisk.

• Når en sag kræver det, anvender vi intern og ekstern rådgivning. Den interne rådgivning er den sparring, vi kan bidrage med overfor dig som kunde. Denne er baseret på vores erfaring. Den eksterne rådgivning er vort netværk af vidensrådgivere, der sammen med os deltager i gennemførsel af et projekt.

• Vores registrering af rådgivningsydelser følger således et projekt. Derfor har vi muligheder for genanvendelse af viden ved lignende projekter.


I alle sager, hvor vi benytter eksterne rådgivere, kan vi således dokumentere værdiskabelsen. Derved får du, som vores kunde, det bedste udgangspunkt for at vælge os til at være rådgiver for selve processen. Rådgivning er vores første kompetenceområde.


TILBAGE